Malaysia storstad & paradisstrand, 13 dagar

Prisexempel: 39 900 kr

Kombinera pulserande Kuala Lumpur (KL) med lugnet på en vacker paradisstrand! I KL får du uppleva Malaysias mångkultur och kontraster med blandningen av skyskrapor, tempel och koloniala byggnader. Du kan också passa på att fynda då KL är en av världens billigaste städer. Du som vill kan välja till utflykter till t.ex. Malacka eller ta en kvällstur till Kuala Selangor för att titta på eldsflugornas fantastiska skådespel. Efter KL fortsätter du till en paradisstrand på östra eller västra Malaysia beroende på årstid. På Redang får man verkligen känna lugnet och kan njuta av fin snorkling. Langkawi har ett större utbud av aktiviteter och restauranger men känns fortfarande relativt oexploaterat.

Malaysia storstad & paradisstrand

Detta ingår i resan till Malaysia

  • Flyg Skandinavien–Kuala Lumpur t/r.
  • Inrikesflyg Kuala Lumpur–Langkawi eller Redang t/r.
  • Alla flygskatter.
  • 5 nätters boende i Kuala Lumpur (KL) på Hotel Stripes Kuala Lumpur 4* i deluxerum, inkl. frukost.
  • 8 nätters boende på Langkawi eller Redang Island på angivna hotell nedan.
  • All transfer.

Alt 1: 5 nätter i KL + 8 nätter på Langkawi

Langkawi är en liten ögrupp utanför Malaysias nordvästra kust. Berjaya Langkawi Resort ligger på huvudön Pulau Langkawi, som är den ö man oftast menar när man pratar om Langkawi. På Langkawi finns långa, vita stränder och en vacker natur med regnskog som klär bergen i en frodig grönska. Här kan man koppla av på stranden eller i resortens spa, eller göra olika utflykter på ön eller till närliggande öar. Hotellet har flera barer, och de fyra restaurangerna erbjuder både lokala specialiteter, mat från olika asiatiska kök och västerländska smaker.

Bästa resperiod: oktober – april.

Boende på Langkawi: Berjaya Langkawi Resort 3* i Rainforest Chalet inkl. frukost,Frangipani 3*  alt Meritus Pelangi 4*.

Prisexempel per person i dubbelrum: från 42 900 SEK.

Ovanstående pris gäller billigaste bokningsklassen på flyget under billigaste bokningsperiod. Vistelselängden kan förkortas eller förlängas mot prisjustering.

Alt 2: 5 nätter i KL + 8 nätter på Redang Island

Redang som ligger på Malaysias östkust har fantasiska stränder med vit sand och är ett eldorado för dig som tycker om att snorkla eller dyka. Detta är en liten ö med få resorter vilket gör att det aldrig känns trångt på stränderna. Hotellet har tre olika restauranger med indisk, japansk och europeisk mat förutom klassiskt malaysiskt kök. Det finns också ett spa där man kan stressa ner efter Kuala Lumpurs pulserande stadsliv.

Bästa reseperiod: april – oktober.

Boende på Redang Island: The Taaras Beach & Spa Resort 4* i standard Garden Deluxerum, inkl. frukost.

Prisexempel per person i dubbelrum: 39 900 SEK.

Prisexemplet är beräknat på ett resesällskap om minst två personer, resa under billigaste säsong och lägsta flygpris. Skicka in en förfrågan med önskat resedatum så återkommer vi med en offert med aktuellt pris. Vi reserverar oss för prisförändringar som beror på lokala skatter, valutaförändringar och andra yttre faktorer som ligger utanför vår kontroll.

Vistelselängden kan förkortas eller förlängas mot prisjustering.

Alla turister i Malaysia ska enligt malaysisk lag betala en turistskatt på RM 10 (cirka 20 SEK) per rum och natt på samtliga turistboenden. Skatten betalas direkt till boendet vid incheckning.

Information och bokning

För mer information och bokning, maila till [email protected], skicka in detta formulär eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: MYS1

Förfrågan

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.