Resa till Kenya safari giraffer
Resa till Kenya safari gepardResa till Kenya safari gasellerResa till Kenya safari flodhästarResa till Kenya safari elefanter

Program: Nyati safari – Lake Nakuru / Masai Mara, 4 dagar

Prisexempel: 9 900 kr

Nyati Safari är en 4-dagars safari som utgår från Nairobi. Boendestandarden väljer ni själva: antingen Basic som är 3* eller Comfort som är 4–5*. Alla boendena är handplockade för att ni ska få mest valuta för pengarna. Helpension ingår. Garanterad fönsterplats i minivan som tar 2–5 personer. Safarin passar dig som vill åka på en kortare safari i de populära parkerna Lake Nakuru och Masai Mara. Safarin har dagliga avgångar. Denna safari går att ordna som delad eller privat safari för 25 personer.

Artikelnr: NBO2 ,

Nyati safari, 4 dagar

Dagsprogram

Om ni är minst 4 personer som bokar, får ni en privat safari i egen minivan.

Dag 1: Nairobi – Lake Nakuru nationalpark
Efter ankomst till Nairobi flygplats, (eller om ni är i Nairobi, så efter frukost på ert hotell) möts ni av safariarrangören för att därefter åka vidare genom Great Rift Valley till Lake Nakuru nationalpark, med medhavd lunchbox som ni äter i parken under er game drive. Under er första game drive i Lake Nakuru kommer ni att skåda bland annat flamingos, noshörningar och vattenbufflar. På eftermiddagen åker ni till er lodge där ni har tid på egen hand. Middag och övernattning på:
Comfort: Ziwa Bush Lodge

Dag 2: Lake Nakuru National Park – Masai Mara Game Reserve
Efter frukost åker ni genom masailandsbygden till Kenyas bästa djurreservat, Masai Mara. Efter lunch (medhavd lunchbox) åker ni på en eftermiddags game drive för att leta efter the Big Five. Därefter åker ni till er lodge för middag och övernattning på:
Basic: Ol Moran Tented Camp
Comfort: Azure Mara Haven 4*

Dag 3: Masai Mara
Ni äter frukost på er camp och åker därefter ut på en heldags game drive för att beskåda de fascinerande djuren och naturen i Masai Mara. Ni njuter också av en picknicklunch ute i det fria. Ni har också möjligheten att besöka en lokal genuin masaiby (extra kostnad) för att se hur de lever i harmoni med naturen. Möjlighet finns också att åka på en ballongsafari över Masai Mara (extra kostnad). Middag och övernattning på:
Basic: Ol Moran Tented Camp
Comfort: Azure Mara Haven 4*

Dag 4: Masai Mara – Nairobi
Efter frukost bär det iväg till Nairobi. Ankomst på eftermiddagen och vidare färd till nästa destination.

Detta ingår i safarin

 • Alla parkavgifter.
 • Rekommenderad miniminivå på dricks.
 • 4×4 minivan med fönsterplats till alla. Delad safari med plats upp till 5 personer i varje minivan. Tillägg för privat safari 2 personer: 600 kr per person.
 • Engelsktalande chaufför/guide.
 • Transfers från/till flygplatsen eller hotell i Nairobi.
 • Helpension.
 • 2 flaskor 0,5 liters vatten varje dag per person.
 • Flying doctors försäkring som täcker kostnaderna för en transport (vid sjukdom eller olycka) med intensive care air ambulance (ICAA) till Nairobi. Detta gäller under hela er vistelse i Östafrika.

Detta ingår ej

 • Flyg.
 • Visum.
 • Dricks utöver rekommenderad miniminivå.
 • Dryck.
 • Privata försäkringar.

Pris

Pris per person i dubbelrum: 9 900 SEK.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong med del i dubbelrum i boendestandard Basic.

Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Denna safari ingår i följande program

Kenyasafari och Zanzibar

Vi erbjuder en mångfald av safariprogram som du kan kombinera med sol, bad och äventyr i Kenya, Tanzania och Zanzibar. Hitta den perfekta kombinationsresan i vårt unika Afrika-koncept Östra Afrika Flex.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: NBO2

Karta över Kenyas nationalparker
Kenya Nationalparker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Program: Nyati safari – Lake Nakuru / Masai Mara, 4 dagar”