Resa till Seychellerna Cerf Island
Resa till Seychellerna Anse Royale MahéResa till Seychellerna KarettsköldpaddaResa till Seychellerna La Dique byResa till Seychellerna Vallee de Mai

Flex: Seychellerna Deluxe, 13 dagar

Prisexempel: 42 500 kr

Välkommen till paradiset Seychellerna! För dig som vill bo på 4–5* hotell på Seychellerna har vi samlat ett antal alternativ här. Hotellen ligger på huvudön Mahé och de mindre öarna Praslin, La Digue, Silhouette Island, Bird Island och Desroches Island. Du kan skräddarsy din resa och själv bestämma reslängd och vilka öar du vill bo på. Flera av hotellen erbjuder paket för bröllopsresor. Seychellerna är ett familjevänligt resmål, och familjerum finns också på vissa hotell.

Artikelnr: SEYFLEX1 Kategori: Etikett:

Seychellerna deluxe

I vårt Seychellerna deluxepaket väljer du bland 4- och 5-stjärniga boenden på huvudön Mahé och de mindre närliggande öarna Praslin, La Digue och Silhouette. Du kan också åka till de små öarna Bird Island och Desroches Island.

Våra deluxeboenden passar såväl barnfamiljer som bröllopspar och alla andra som uppskattar ett bra boende med bra service. Hotellen har rum eller bungalows, och du kan välja att inkludera frukost, halvpension eller helpension.

Till Seychellerna kan du resa året runt. Du skräddarsyr din resa som du vill ha den med önskad reslängd, hotell och vilka öar du vill bo på.

Välj boende nedan och ange övriga önskemål i den förfrågan du skickar in, så återkommer vi med en offert. Vi inkluderar alltid följande i våra offerter.

  • Flyg Skandinavien–Seychellerna t o r
  • Alla flygskatter.
  • All transfer mellan flygplatser och hotell.
  • 12 nätters boenden enligt önskemål inkl. önskad måltidsplan.
  • Personlig service genom våra lokala samarbetspartners på Seychellerna.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

Välj boende på Seychellerna

Välj mellan nedanstående hotell på de olika öarna. Bästa period står inom parentes.

Mahé
Constance Ephelia Resort & Spa 5* (året runt)

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare 5* (okt–april)

Fisherman’s Cove 5* (april–okt)

AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa (okt–april)

 

Praslin
Acajou Beach Resort 4* (året runt)

Constance Lemuria Resort 5* (året runt)

Hotel L’Archipel 4* (april–okt)

Coco de Mer Hotel 4* (nov–april)

Black Parrot Suites 4+* (nov–april)

Le Domaine de La Réserve Hotel 4+* (april–okt)

 

La Digue
Le Repaire Boutique Hotel 4* (året runt)

Le Domaine de L’Orangeraie Resort & Spa 4+* (året runt)

 

Övriga öar
Desroches Island: Four Seasons Resort 5* (året runt)

Silhouette Island: Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5* (bästa tiden april–okt)

 

Kryssning i Seychellerna

Passa på att kryssa runt i Seychellernas härliga övärld i den fina motoryachten Pegasus. Ange i din förfrågan när under resan du vill lägga in önskat kryssningsprogram.

Alla kryssningar innehåller stopp vid öar där du kan utforska den vackra naturens flora och fauna, de fantastiska stränderna och den spännande undervattensvärlden. Välj mellan följande kryssningsprogram:

4 dagar/3 nätter med start på Praslin och avslut på Mahé
Rutt: Baie St Anne (Praslin) – Felicite – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

8 dagar/7 nätter med start och avslut på Mahé
Rutt: Victoria (Mahé) – St Anne Island – Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio (Praslin) – Aride – St Pierre Island – Baie St Anne (Praslin) – Felicite Island – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

Läs mer om kryssningarna på Variety Cruises hemsida.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEYFLEX1

Varför resa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende via webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på Internet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Flex: Seychellerna Deluxe, 13 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm