Det bästa av Seychellerna, besök 3 öar, 13 dagar

Prisexempel: 29 600 kr

Seychellerna är en av världens mest eftertraktade destinationer för en anledning. Med sina vita sandstränder, turkosblåa vatten och frodig grönska är Seychellerna en riktig drömdestination. Här kan du snorkla bland färgglada fiskar, vandra i nationalparker och uppleva en unik kultur. Besök den färgstarka huvudstaden Victoria och upplev den lokala marknaden, kulturen och maten. Följ med till Seychellerna och njut av den fantastiska skönheten och avkopplingen som finns här!

Artikelnr: SEY2 Kategori: Etikett:

Det bästa av Seychellerna, besök 3 öar

Med sina vita sandstränder, turkosblåa vatten och frodig grönska är Seychellerna en riktig drömdestination. Här kan du snorkla bland färgglada fiskar, vandra i nationalparker och uppleva en unik kultur. Här får du ett förslag på att öluffa runt på Seychellerna och bo på mindre familjära pensionat och hotell, ett fantastiskt prisvärt sätt att upptäcka öarna på ett mer avslappnat sätt.

Detta ingår i resan till Seychellerna

  • Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
  • Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
  • Transfers från/till flygplats, färjor och hotell
  • Båttransfer mellan öarna
  • 2 nätter på guesthouse i standardrum inklusive frukost, Mahé
  • 5 nätter på guesthouse i standardrum inklusive frukost, La Digue
  • 5 nätter på guesthouse i standardrum inklusive frukost, Praslin

Program

Avresa från Skandinavien med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir du mött av vår representant för transfer till ditt hotell.

Mahe på Seychellerna är främst ett fantastiskt resmål för naturälskare. Utforska vandringslederna i bergskedjan Morne Seychellois och upplev den unika flora och fauna som finns på ön. Besök också den färgstarka huvudstaden Victoria och upplev den lokala marknaden, kulturen och maten.
På Mahé bor du 2 nätter på Anse Soleil Beachcomber eller liknande standard i standardrum inklusive frukost.

Efter vistelsen på Mahé är det transfer till hamnen för vidare färd med båt till La Digue.

La Digue är ett paradisiskt resmål som bjuder på vita sandstränder, turkosblått vatten och en avslappnad atmosfär. Här kan du cykla runt på de små vägarna, besöka de ljuvliga stränderna och uppleva den lokala kulturen. La Digue är också känt för sina vackra granitformationer och fantastiska snorklingsplatser. Njut av att få uppleva en av Seychellernas pärlor!
På La Digue bor du 5 nätter på Pension Michel eller liknande standard i standardrum inklusive frukost.

Din resa fortsätter därefter på Praslin dit du tar dig med en kort båttransfer.

Praslin på Seychellerna är världsberömt för sina stränder, den unika naturen med den berömda Vallée de Mai, där du bland annat kan se den sällsynta kokosnöten Coco de Mer och för sina fantastiska snorklingsplatser och goda matupplevelser.
På Praslin bor du 5 nätter på Cote d’Or Chalets eller liknande standard i lägenhet inklusive frukost.

Sista dagen är det transfer med båt till Mahé för vidare flyg hem med ankomst nästa dag.

Pris

Prisexempel per person: 29 600 SEK.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY2

Varför boka en paketresa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende via webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Det bästa av Seychellerna, besök 3 öar, 13 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm