Resa till Seychellerna Cerf Island
Resa till Seychellerna båt strandResa till Seychellerna Patatran La DigueResa till Seychellerna Anse Royale MahéResa till Seychellerna Karettsköldpadda

Seychellerna – special deals, 15 dagar

Prisexempel: 18 400 kr

Vi välkomnar er till ett generöst Seychellerna med en resa i vinter, vår, sommar eller höst! Vill ni uppleva unika paradisstränder, upplevelser både till havs och på land, så är Seychellerna det ultimata resmålet! Vi har ett oslagbart erbjudande med 14 nätters strandnära boende i fem olika boendepaket som gäller på huvudön Mahe och den mindre ön Praslin. Vistelselängden kan förkortas eller förlängas enligt era egna önskemål, mot prisjustering. Åker ni på bröllopsresa så är det ofta bättre pris eller fri uppgradering på rumsstandarden!

Artikelnr: SEY2 Kategori: Etikett:

Seychellerna special deals

Denna resa är en fristående resa utan fasta avresedatum och kan genomföras året om.

Paketen nedan är förslag på reseupplägg som vi själva rekommenderar. Har du andra önskemål skräddarsyr vi gärna en resa till dig. Du kan till exempel byta ut några hotellnätter till ett kryssningsprogram i Seychellernas fantastiska övärld. Åker ni på bröllopsresa bjuder hotellen ofta på överraskningar!

Detta ingår i resan till Seychellerna

  • Flyg Skandinavien–Mahé t/r.
  • Alla flygskatter.
  • Färja Mahé–Praslin, Cerf eller Silhouette  t/r (om du väljer att resa till andra öar).
  • Privat transfer i egen bil vid ankomst, hemresa och hotellbyten.
  • Personlig värd* som står till tjänst 24 h/dag under hela vistelsen.
  • Personlig välkomstmapp med kartor och annan nödvändig information.

*Värden ger er all nödvändig information, hjälper er om något oväntat inträffar, hjälper er att ordna lokala turer och bekräfta flygbiljetter etc.

Budgetpaket på Mahé

14 nätter på Divers Lodge Guesthouse 2+* i standardrum på markplan, inkl. frukost.
Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 18 400 SEK

Mellanklasspaket på Mahé

14 nätter på Augerine Small Hotel 3* i standardrum sea view, inkl. frukost.
Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 22 400 SEK

Mellanklasspaket på Cerf Island

14 nätter på L’Habitation Hotel 3* i standardrum inkl. frukost.
Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 25 100 SEK

Deluxepaket på Mahé

14 nätter på Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare 5* i hillview rum, inkl. frukost.
Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 32 700 SEK

Deluxepaket på Praslin

14 nätter på Le Domaine de La Réserve 4+* i superiorrum med havsutsikt, inkl. frukost.
Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 32 900 SEK

Lyxpaket på Mahé

14 nätter på Fisherman’s Cove 5* i superiorrum, inkl. frukost.
Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 33 900 SEK

Lyxpaket på Silhouette Island

14 nätter på Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5* i garden villa, inkl. halvpension.
Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 48 100 SEK

Ovanstående priser gäller under billigaste bokningsperiod och med lägsta flygpris. Priserna påverkas bland annat av säsong och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Kryssning i Seychellerna

Passa på att kryssa runt i Seychellernas härliga övärld i den fina motoryachten Pegasus. Du kan antingen komplettera ovanstående paket med en kryssning, eller byta ut några hotellnätter till en hytt på Pegasus. Ange i din förfrågan när under resan du vill lägga in önskat kryssningsprogram.

Alla kryssningar innehåller stopp vid öar där ni kan utforska den vackra naturens flora och fauna, de fantastiska stränderna och den spännande undervattensvärlden. Välj mellan följande kryssningsprogram:

4 dagar/3 nätter med start på Praslin och avslut på Mahé
Rutt: Baie St Anne (Praslin) – Felicite – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

8 dagar/7 nätter med start och avslut på Mahé
Rutt: Victoria (Mahé) – St Anne Island – Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio (Praslin) – Aride – St Pierre Island – Baie St Anne (Praslin) – Felicite Island – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

Läs mer om kryssningarna på Variety Cruises hemsida.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY2

Varför boka en paketresa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende via webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på Internet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Seychellerna – special deals, 15 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm