Tanzania Zanzibar
Start » Afrika » Tanzania » Paket: Zanzibar – kryddön vid Afrikas östkust, 10 dagar

Paket: Zanzibar – kryddön vid Afrikas östkust, 10 dagar

Vill ni också till den varma paradisön Zanzibar, precis som många andra skandinaver som upptäckt Afrikas skatt? Allt fler pratar om kryddön vid Afrikas ostkust: Zanzibar! Upplev den underbara ön, till ett riktigt bra pris!

Prisexempel

19,600 kr

Din Resekonsult till Afrika

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta Ella så hjälper vi dig mer än gärna

Zanzibar – kryddön vid Afrikas östkust

Detta ingår i resan till Zanzibar

  • Flyg Skandinavien–Zanzibar t/r i ekonomiklass.
    Avresa möjlig från de flesta skandinaviska flygplatser.
  • Alla flygskatter.
  • 10 nätters boende i mellanklasshotell inkl. frukost.
  • All transfer.

Boende

Vi har hittat till fiskebyn Nungwi på Zanzibars nordspets. Där ligger Langi Langi Bungalows, ett familjevänligt hotell med perfekt läge intill Zanzibars absolut bästa stränder. Här bor ni också genuint nära byinvånarna som fortfarande till största delen livnär sig på fiske.

På Langi Langi bor ni i Standard Garden view bungalows inkl. frukost. Möjlighet finns att mot tillägg uppgradera till en bättre rumstyp eller lägga till extra nätter.

Vi erbjuder också andra boenden på Zanzibar. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert.

Aktiviteter

Aktivera dig på stranden eller slappa. Snorkla eller dyk. Möjligheterna är oändliga! Vi erbjuder lokala utflyktspaket från Nungwi så att ni kan uppleva hela ön på ert sätt.

Pris

Prisexempel per person: 19 600 SEK.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong med lägsta flygpris och del i dubbelrum.

Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Om vår safari

Därför skall du välja Kenzan Tours för din safari.

Vi har arrangerat skräddarsydda safariresor till Tanzania sedan 2005. Med vår långa erfarenhet vet vi hur man skapar en minnesvärd safariupplevelse. Vi prioriterar kvalitet för att infria dina förväntningar på safarin, och här fem punkter som gör oss unika:

Expertplanering: Vi har boenden i södra, centrala och norra Serengeti för att säkerställa att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt under den stora migrationen.

Inkluderad dricks: Minimum dricks till guiderna ingår alltid i våra paketresor. Detta garanterar att dricksen verkligen betalas ut, och du kan njuta av din safari utan att behöva tänka på extra betalningar. Extra dricks är frivilligt.

Effektiv transport: Vi erbjuder direktflyg från Seronera i Serengeti till Zanzibar. Att avsluta safarin med en flygning över Serengeti är en perfekt avslutning på ditt äventyr, och du sparar mycket tid.

Gruppresor med svensk färdledare: Ella Rustad, vår safariexpert med över 15 års erfarenhet, leder våra gruppresor till Tanzania och Zanzibar. Med Kenzan Tours får du tillgång till expertis och trygghet på din resa.

Crossroad Safaris: Crossroad är vår ideala samarbetspartner: småskaligt, lokalt och kompetent. Vi har ett unikt samarbete och en plats på deras kontor i Arusha, där vår Tanzaniaexpert Ella arbetar periodvis varje år.

Läs mer om varför du ska välja Kenzan Tours för din safariresa till Tanzania.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: ZNZ2

Förfrågan

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.