Resa till Kenya safari giraff bröllopsresa
Resa till Kenya safari gepardResa till Kenya safari flodhästarResa till Kenya safari buffelResa till Seychellerna Mahé strandResa till Seychellerna Port Launay

Paket: Kenyasafari och Seychellerna, 14 dagar

Prisexempel: 27 900 kr

Vill du uppleva en otrolig safari i Kenya för att sedan avnjuta resten av semestern på en av Seychellernas paradisöar? I detta reseförslag börjar du med en 6-dagars safari i Kenyas bästa parker. Du fortsätter med en natt i Nairobi och avslutar med sol, bad och utflykter i Seychellernas paradis. Där erbjuder vi mellanklass strandnära bungalows och lägenheter med självhushåll och inklusive frukost. Du som vill kan uppgradera till 4–5 stjärniga resorter. Aktivera dig på stranden eller slappa. Snorkla eller dyk. Möjligheterna är oändliga.

Artikelnr: NBOSEY1 , , ,

Kenyasafari och Seychellerna

Detta ingår i resan till Kenya och Seychellerna

  • Flyg Skandinavien–Nairobi t/r i ekonomiklass.
  • 6 dagars Masai Safari i lodger och tältcamper.
  • 1 övernattning i Nairobi inkl. frukost.
  • 7 nätter på The Divers Lodge Guesthouse 2+* på Mahé i Seychellerna, inkl. frukost.
  • Samtliga transfers i Kenya och på Seychellerna.

Dagsprogram

Dag 1: Skandinavien – Nairobi
Nattflyg från Skandinavien till Nairobi. Utresa är möjligt på torsdagar och söndagar.

Dag 2–7: Safari i nationalparkerna Aberdares / Lake Naivasha / Lake Nakuru / Masai Mara
6 dagars Masai Safari.
Efter safarin övernattar ni på Azure Hotel Nairobi 4*.

Dag 8–15: Mahé, Seychellerna
7 nätter på The Diver’s Lodge Guesthouse 2+* i standardrum på bottenplan inkl. frukost.

Detta lilla privata hotell ligger på norra sidan av huvudön Mahé, intill kända Beau Vallon Bay där man kan snorkla, dyka och fiska. Lodgen är omgiven av en stor trädgård med en tropisk atmosfär, och från rummet kan man se havet och känna doften av saltvatten. Alla fyra rum har havsutsikt, egen veranda och är utsmyckade med lokalt producerade saker. Här finns ett dykcenter och möjligheter till utflykter. Man kan till exempel chartra en båt med glasbotten för halv- eller heldagsturer till den marina parken och snorkla vid korallrevet.

Alternativa boenden på Seychellerna går att ordna, läs mer om det nedan. Du som vill kan också byta ut hotellnätter till en kryssning i Seychellerna, läs mer om kryssningarna nedan.

Dag 15: Seychellerna – Skandinavien
Dagflyg Seychellerna–Nairobi och vidare med nattflyg Nairobi–Skandinavien.

Alternativa boenden på Seychellerna

Du som vill kan välja annat boende på Seychellerna. Mellanklassboenden i olika prisklasser hittar du på Seychellerna Flex mellanklasspaket.
Du kan också uppgradera boendet på Seychellerna. 4–5 stjärniga boenden hittar du på Seychellerna Flex Deluxepaket.
Ange dina önskemål i din förfrågan.

Kryssa i Seychellerna

Passa på att kryssa runt i Seychellernas härliga övärld i den fina motoryachten Pegasus. Du kan antingen komplettera ovanstående paket med en kryssning, eller byta ut några hotellnätter till en hytt på Pegasus. Ange i din förfrågan när under resan du vill lägga in önskat kryssningsprogram.

Alla kryssningar innehåller stopp vid öar där ni kan utforska den vackra naturens flora och fauna, de fantastiska stränderna och den spännande undervattensvärlden. Välj mellan följande kryssningsprogram:

4 dagar/3 nätter med start på Praslin och avslut på Mahé
Rutt: Baie St Anne (Praslin) – Felicite – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

8 dagar/7 nätter med start och avslut på Mahé
Rutt: Victoria (Mahé) – St Anne Island – Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio (Praslin) – Aride – St Pierre Island – Baie St Anne (Praslin) – Felicite Island – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

Läs mer om kryssningarna på Variety Cruises hemsida.

Pris

Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 27 900 SEK.

Prisexemplet avser resa under billigaste bokningsperioden och med lägsta pris på flyget. Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: NBOSEY1

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paket: Kenyasafari och Seychellerna, 14 dagar”