Resa familjeresa Zanzibar
Resa till Tanzania safari masaierResa till Tanzania safari elefanterResa till Tanzania safari ColobusapaResa till Tanzania safari leopardResa till Zanzibar strandResa till Zanzibar solnedgång

Paket: Tanzania & Zanzibar familjeresa, 10 dagar

Prisexempel: 29 900 kr

Åk på en Maasailodgesafari i Tanzania och avsluta med några härliga dagar på Zanzibar. Lär känna massajernas kultur och traditioner och kom riktigt nära inpå djuren på savannen, och avsluta med sol och bad på en av Indiska Oceanens härliga stränder.

Artikelnr: TNZZNZ2 Kategorier: , Etiketter: , ,

Tanzania & Zanzibar familjeresa

Programmet nedan är ett förslag på en resa som vi själva rekommenderar. Har du andra önskemål skräddarsyr vi gärna ett program som passar just dig. Du bestämmer själv när du vill åka, vad du vill göra och hur du vill bo. Hör av dig med dina önskemål så tar vi fram ett reseförslag.

Datum

Resan kan genomföras alla dagar året om.

Detta ingår i resan till Tanzania

  • Flyg Skandinavien–Kilimanjaro och Zanzibar–Skandinavien med t.ex. Ethiopian Airlines, KLM, Kenya Airways, Qatar Airways eller Turkish Airlines.
  • Inrikesflyg Arusha–Zanzibar och hemresa från Zanzibar.
  • 2 nätter på Maasai Lodge med natur- och kulturupplevelser.
  • 3 dagars/2 nätters safari inkl. helpension.
  • 5 nätters boende på Zanzibar i mellanklasshotell, inkl. halvpension.
  • Allt boende sker i dubbelrum med/utan extrabädd eller i familjerum.
  • All transfer inom programmet.

Detta ingår ej

  • Visum.
  • Dricks.
  • Alkohol och läskedrycker.

Dagsprogram

Dag 1: Kilimanjaro flygplats – Maasai Lodge (Helpension)
Efter ankomst till flygplatsen möts ni av en chaufför som skjutsar er till Maasai Lodge där ni äter middag och övernattar.

Dag 2: Maasai Lodge
Ni äter frukost med en fantastisk utsikt över både Kilimanjaro och Mount Meru. Sedan är det dags för flera olika masaiäventyr; följ med en masaifamilj under en hel dag, eller följ med på en vandring på savannen med picknicklunch. Flera olika aktiviteter som passar de flesta erbjuds. Under middagen får ni se en uppvisning av traditionell masaidans.

Elefantunge, Tangire

Dag 3: Maasai Lodge – Tarangire nationalpark
Efter frukost åker ni till Tarangire nationalpark. Resan tar hela dagen och inkluderar game drives i parken och picknick till lunch. Sent på eftermiddagen anländer ni till Sangaiwe Tented Lodge 4* för middag och övernattning.

Zebror, Ngorongoro

Dag 4: Tarangire – Ngorongorokratern
Efter frukost lämnar ni Sangaiwe och åker till Ngorongorokratern för ännu en game drive med picknick i parken. Sent på eftermiddagen fortsätter ni till Bougainvillea Safari Lodge i Karatu för middag och övernattning.

Dag 5: Karatu – Arusha – Zanzibar
Efter frukost checkar ni ut och får transfer till Arushas flygplats i god tid för att hinna med flyget till Zanzibar. Ni äter lunch på vägen dit. Det finns också möjlighet att mot tillägg flyga från Serengeti i stället för Arusha.

Vid ankomst på Zanzibars flygplats möts ni upp av vår lokala representant på Zanzibar som tar er till hotellet. Välj mellan Flame Tree Cottages i norra Zanzibar eller Karamba Resort i Kizimkazi i söder om högre standard önskas.

Strand Zanzibar

Dag 6–9: Zanzibar
Koppla av på Zanzibars fantastiska stränder med boende på Flame Tree Cottages eller Karamba Resort. För dig som vill se mer av ön finns olika utflykter att boka till. Läs mer utflykterna på Zanzibar här.

Dag 10: Zanzibar – Skandinavien
Transfer till flygplatsen i god tid inför flyget hem.

Pris

Prisexempel vuxen: 29 900 SEK.
Prisexempel barn under 12 år: 19 900 SEK.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong, med lägsta flygpris, del i dubbelrum och på hotell på Zanzibar. Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Varför safari med Kenzan Tours?

Vi har arrangerat safariresor till Tanzania sedan 2005, och är idag den största svenska safariarrangören i Tanzania. Vi erbjuder en mångfald av safariprogram som du kan kombinera med sol, bad och äventyr i Tanzania, Kenya och Zanzibar. I vårt unika Afrika-koncept Östra Afrika Flex kan du också själv sätta ihop din drömresa med safari och solsemester.

Läs mer om varför du ska välja Kenzan Tours för din safariresa till Tanzania. 

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: TNZZNZ2

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Paket: Tanzania & Zanzibar familjeresa, 10 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm