Resa familjeresa Zanzibar
Resa till Tanzania safari masaierResa till Tanzania safari elefanterResa till Tanzania safari ColobusapaResa till Tanzania safari leopardResa till Zanzibar strandResa till Zanzibar solnedgång

Paket: Tanzania & Zanzibar Familjeresa, 10 dagar

Prisexempel: 27 900 kr

Åk på en Maasailodgesafari i Tanzania och avsluta med några härliga dagar på Zanzibar. Lär känna massajernas kultur och traditioner och kom riktigt nära inpå djuren på savannen, och avsluta med sol och bad på en av Indiska Oceanens härliga stränder.

Tanzania & Zanzibar Familjeresa, 10 dagar

Denna resa är en flexibel resa som har ett standardprogram. Det betyder att ni kan följa programmet som det är eller göra förändringar utefter era önskemål. Vi skräddarsyr er resa och ett program som passar era önskemål. Oavsett hur många dagar ni vill vara borta eller hur ni vill bo så kan vi lösa det åt er.  Ni bestämmer själva när ni vill åka, vad ni vill göra och hur ni vill bo. Resan kan genomföras alla dagar året om.

Programmet nedan är ett förslag som vi själva rekommenderar, men går självklart att ändra på utifrån era önskemål.

Detta ingår i vår familjeresa till Tanzania och Zanzibar

 • Flyg från Arlanda till Kilimanjaro flygplats. Möjlighet att flyga från Göteborg, Köpenhamn eller Oslo, mot eventuellt pristillägg.
  Inrikesflyg Arusha–Zanzibar och hemresa från Zanzibar.
 • Alla flygskatter.
 • 2 nätter på Maasai Lodge med natur- och kulturupplevelser.
 • 3 dagars/2 nätters safari  inkl. helpension.
 • 5 nätters boende på Zanzibar i bättre mellanklasshotell, inkl. halvpension.
 • Allt boende sker i dubbelrum med/utan extrabädd eller i familjerum.
 • Alla transfers/transporter.

Detta ingår ej

 • Visum.
 • Dricks.
 • Alkohol och läskedrycker.

Dagsprogram

Dag 1: Kilimanjaro flygplats – Maasai Lodge (Helpension)
Efter ankomst till flygplatsen möts ni av en chaufför som skjutsar er till Maasai Lodge där ni äter middag och övernattar.

Dag 2: Maasai Lodge
Ni äter frukost med en fantastisk utsikt över både Kilimanjaro och Mount Meru. Sedan är det dags för flera olika masaiäventyr; följ med en masaifamilj under en hel dag, eller följ med på en vandring på savannen med picknicklunch. Flera olika aktiviteter som passar de flesta erbjuds. Under middagen får ni se en uppvisning av traditionell masaidans.

Elefantunge, Tangire

Dag 3: Maasai Lodge – Tarangire nationalpark
Efter frukost åker ni till Tarangire nationalpark. Resan tar hela dagen och inkluderar game drives i parken och picknick till lunch. Sent på eftermiddagen anländer ni till Sangaiwe Tented Lodge 4* för middag och övernattning.

Zebror, Ngorongoro

Dag 4: Tarangire – Ngorongorokratern
Efter frukost lämnar ni Sangaiwe och åker till Ngorongorokratern för ännu en game drive med picknick i parken. Sent på eftermiddagen tar ni er upp ur kratern för middag och övernattning på Bougainvillea Lodge 4* i Karatu.

Dag 5: Bougainvillea Lodge – Arusha – Zanzibar
Efter frukost checkar ni ut från hotellet och får transfer till Arushas flygplats i god tid för att hinna med flyget till Zanzibar. Ni äter lunch på vägen dit.

Vid ankomst på Zanzibars flygplats möts ni upp av vår lokala representant på Zanzibar som tar er till hotellet. Välj mellan Mnarani Beach Cottages 3* i norra Zanzibar eller Karamba Resort 4* i Kizimkazi i söder.

Strand Zanzibar

Dag 6–9: Zanzibar
Koppla av på Zanzibars fantastiska stränder. För dig som vill se mer av ön finns olika utflykter att boka till. Läs mer utflykterna på Zanzibar här.
Boende: Mnarani Beach Cottages 3* eller Karamba Resort 4*.

Dag 10: Zanzibar – Skandinavien
Transfer till flygplatsen i god tid inför flyget hem.

Pris

Prisexempel vuxen: 27 900 SEK.
Prisexempel barn under 12 år: 18 500 SEK.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong, med lägsta flygpris, del i dubbelrum och på hotell 3* på Zanzibar. Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Varför safari med Kenzan Tours?

Vi har arrangerat safariresor till Tanzania sedan 2005, och är idag den största svenska safariarrangören i Tanzania. Vi erbjuder en mångfald av safariprogram som du kan kombinera med sol, bad och äventyr i Tanzania, Kenya och Zanzibar. I vårt unika Afrika-koncept Östra Afrika Flex kan du också själv sätta ihop din drömresa med safari och solsemester.

Läs mer om varför du ska välja Kenzan Tours för din safariresa till Tanzania. 

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: TNZZNZ2

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paket: Tanzania & Zanzibar Familjeresa, 10 dagar”